Hyvanu Natoa vastaan!

8 Maa

Hyvinkään seudun Vasemmistonuoret piti lauantaina 6.3 telttaa torilla ja järjesti toriväelle kansanäänestyksen suomen natojäsenyydestä. Valtiovalta kun ei sellaista suostu järjestämään. Äänestyksen tulos näyttää tältä:

Kyllä 8, (14,5%)

tyhjä 2, (3,6%)

Ei 45. (81,8%)

Yhteensä annettiin siis 55 ääntä ja vastustusprosentti nousi 81,8%
Tämä on muistutus nato-intoilijoille siitä, mikä suomalaisten mielipide asiaan on. Nato-jäsenyys paisuttaisi puolustusbudjettia ja veisi rahaa pois esim. terveydenhoidosta, koulutuksesta radanrakentamisesta ja muista järkevistä kohteista. Tämän lisäksi se sitoisi meidät tiukasti Yhdysvaltojen liekaan ja käytännössä pakottaisi meidät osallistumaan outoihin sotaseikkailuihin ympäri maailmaa, joiden konkreettinen hyöty meille kansana jäisi olemattomaksi.

”Itse olen kannattanut Suomen Nato-jäsenyyttä 1990-luvun alusta asti. Näkemykseni mukaan Nato-jäsenyys olisi luonteva osa Suomen integroitumista Eurooppaan. Samalla kannalla on Kokoomus puolueenakin.”

Näin kirjoittaa ulkoministeri Alexander Stubb blogissaan. Onko ainoa tie Eurooppaan todella raudan, veren ja tulen tie? Emmekö kelpaa eurooppalaisille jos kieltäydymme osallistumasta raakoihin hyökkäyssotiin? Mitä tapahtui Suomen liittoutumattomuudelle? Miten Kokoomus voi istua hallituksessa jos 60-80% kansasta vastustaa Nato-jäsenyyttä? (kyselystä riippuen.)

Ei sodalle, ei Natolle! Meillä on oikeus rauhaan ja rakkauteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: