Vuosikokouksen satoa

22 Hel

Hyvinkään seudun Vasemmistonuoret piti vuosikokouksen Hyvinkään Järjestötalolla lauantaina 13.2. Valitsimme uuteen hallitukseen neljä varsinaista ja neljä -varajäsentä. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin seuravat toverit: Hanna Pohjalainen, Kaisa Malinen, Sameli Muurimäki ja Antti Rummukainen. Varajäseniksi pääsivät: Jasna Koskenranta, Suvi Hakulinen, Jarkko Wilkman ja Vesa Markus. Puheenjohtajana jatkaa allekirjoittanut ja varapuheenjohtajana Juuso Räihä.

Talousasioiden lisäksi kävimme läpi vuoden 2009 toimintakertomuksen ja sorvasimme toimintasuunnitelman vuodelle 2010. Vuoden 2010 tärkeimmiksi teemoiksi nousi ympäristökampanjan jatkaminen, verkostoituminen, tapahtumiin osallistuminen ja toiminnan järjestäminen, jäsenrekrytointi sekä vuoden 2011 eduskuntavaalit.

Käsittelimme ja hyväksyimme myös jäsenistöltä tulleita alotteita. Vuonna 2010 järjestämme feministisen opintopiirin, aloittamaan kaupunkiviljelyprojektin ja jatkamaan läheistä yhteistyötä Kommunistisen Nuorisoliiton kanssa. Tämän lisäksi loimme ”nettivastaavan” tehtävän, johon valittiin Antti Rummukainen.

Virallisen osuuden jälkeen vietimme mukavan epävirallisen osuuden lämminhenkisessä ja toverillisessa illmapiirissä ❤

PS. Tässä vielä Hyvinkään seudun Vasemmistonuorten toimintasuunnitelma vuodelle 2010:

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010

Vuonna 2010 Hyvinkään seudun Vasemmistonuoret ry.:

– Jatkaa ympäristökampanjaa
– Järjestää paikallisosastovierailuja, verkostoituu sekä osallistuu piirivierailuihin
– Näkyy aktiivisesti Hyvinkään seudun julkisissa tapahtumissa
– Järjestää aktiivisesti omaa toimintaa jäsenille ja seudun asukkaille, erityisesti nuorisolle
– Kehittää jäsenrekrytointia
– Kampanjoi vuoden 2011 eduskuntavaaleja varten yhteistyössä Hyvinkään Vasemmisto ry.:n kanssa

Vuonna 2010 Hyvinkään seudun Vasemmistonuorten toiminnan painopiste tulee pysymään Hyvinkään ja Nurmijärven alueella. Toiminnan käynnistämistä Mäntsälässä hallitus tutkii ja toteuttaa mahdollisuuksien mukaan.

Tänä vuonna jatkamme ja kehitämme ympäristökampanjaamme, joka pohjautuu luomaamme vaihtoehtoiseen ympäristöstrategiaan Hyvinkäällä.

Tästä vuodesta tulee toiminnallinen vuosi. Panostamme käytännön toimintaan, tekemiseen, näkymiseen ja paikallisosaston jäsentenväliseen yhdessätekemiseen. Osallistumme erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä järjestämme niitä myös itse aktiivisesti. Näin hankimme Vasemmistonuorille ja aatteillemme lisää näkyvyyttä ja edistämme asiaamme.

Paikallisista medioista Aamuposti on merkittävä ja hyväksi todettu kanava. Jatkamme mielipidekirjoitusten kirjoittamista ja lähettämistä Aamupostiin ja muihin medioihin. Otamme mahdollisimman paljon kantaa muiden mielipidekirjoituksiin, jotta yhteistyömahdollisuudet, mutta myös varteenotettava vaihtoehto olisi meidän kauttamme saavutettavissa.

Jatkamme myös verkostoitumista. Kannustamme jäsenistöä osallistumaan erilaisiin Vasemmistonuorten valtakunnallisiin tapahtumiin ja järjestämme osastovierailuja. Painopiste tulee olemaan Etelä-Suomen piirissä. Toimimme tilanteen mukaan yhteistyössä myös muiden poliittisten järjestöjen ja kansalaisryhmien kanssa ja luomme suhteita näihin suuntiin.

Pyrimme myös hankkimaan lisää jäseniä ja kasvattamaan joukkoamme. Kannustamme myös jäsenistöä osallistumaan aktiivisesti toimintaan ja tuomaan esille ideoita ja visioitaan, jotta osaston toiminta olisi mahdollisimman paljon jäsenistönsä näköistä.

Osallistumme myös vuoden 2011 eduskuntavaaleihin, ehdokkaanamme Hyvinkään seudun Vasemmistonuorten puheenjohtaja Juuso Aromaa ja kampanjoimme kiihkeästi punavihreän vaalivoiton puolesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: