Hyvinkään seudun vasemmistonuoret kannattavat uutta liikennesuunnitelmaa

23 Kes

Hyvinkään seudun vasemmistonuoret kannattavat lämpimästä esitystä Hyvinkään bussiliikenteen terminaalin siirtämisestä Uudenmaansillalle, Hämeenkadun alkupään muuttamisesta joukkoliikenne-kävelykaduksi ja bussiliikenteen yleisestä parantamisesta.. Saavutetut edut niin viihtyvyyden, kuin ympäristöystävällisyyden parantamiseksi ovat merkittäviä. Linja-autojen liikennevaloetuuksien ja vuorovälien tihentämisen esittäminen osoittaa rohkeutta ja avarakatseisuutta, jota pitkälti yksityisautoilun varaan rakennetusta kaupungistamme on puuttunut.

Myös polkupyöräilyn ja kevyen liikenteen huomioonottaminen saa vasemmistonuorilta kiitosta: ”Autoliikenteen rajoittaminen Uudenmaankadulla mahdollistaa leveiden, jalkakäytävästä ja bussiväylistä erikseen rajattujen pyöräteiden toteuttamisen. Näin vältytään jalankulkijoiden ja polkupyöräilijöiden vastakkainasettelulta, joka johtaa pahimmillaan vaarallisiin onnettomuuksiin. Mallia näiden kaistojen toteuttamiseen voidaan puolestaan hakea maailman johtavista polkupyöräkaupungeista Amsterdamista ja Kööpenhaminasta.,” sanoo Hyvinkään seudun vasemmistonuorten puheenjohtaja Juuso Aromaa.

Polkupyöräpysäköinnin kehittäminen ja pumppuasemien asentaminen ovat toimenpiteitä, jotka helpottavat fillaristien elämää ja parantavat Hyvinkään mainetta pyöräilijäystävällisenä kaupunkina.

Kaiken kaikkiaan liikennejärjestelmäsuunnitelmaa valmistellut työryhmä on tehnyt hienoa työtä. Toivottavasti kaupunkimme poliittisilta päättäjiltä löytyy tahtoa ja rohkeutta siinä esitettyjen alotteiden eteenpäin viemiseksi.

Lisätietoja

Juuso Aromaa,

Puheenjohtaja
Hyvinkään seudun Vasemmistonuoret

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: